O NAMA

Obnovljivci su danas mainstream, ali još prije samo nekoliko godina bili su nešto vrlo alternativno, novo i nepoznato što se tek probijalo na tržište. Ne i nama, mi smo u ovoj branši već 10 godina, a naši osnivači već skoro i 15. Napokon svjedočimo da više nema vremena za čekanje, u energetici je velika promjena uzela zamah. Energetska tranzicija je proces promjene društva kroz tehnologiju, ali i način na koji koristimo našu energiju. Mi smo tu da damo svoj doprinos tome da se energetska tranzicija dogodi puno brže nego što su općenita očekivanja.

Energetika iz obnovljivih izvora je ključan faktor koji nam omogućava ugodniji i kvalitetniji život. Sa svakim instaliranim fotonaponskim sustavom na krovu mijenjamo svijet!

Isto tako doprinosimo i kroz našu uključenost u savjetovanje i pokretanje novih tvrtki koje donose nove poslovne modele u energetiku.

Nismo dio uspavane mase. Želimo dokazati da je promjena na bolje moguća i inspirirati druge da se odvaže na taj potez – osamostaljenje i preuzimanje opskrbe energijom u vlastite ruke. Nije jednostavno, ali zato smo tu. Pružamo vam punu podršku od savjetovanja, razvoja i upravljanja projektima, usluge projektiranja pa do instalacije rješenja za podizanje energetske učinkovitosti i samoopskrbu energijom kako za stambeni, tako i za poslovni sektor. Naš opseg radova uključuje projektiranje i ugradnju krovnih fotonaponskih sustava, dizalica topline, EV punjača i rješenja za pohranu energije.

Ne poslujemo po šabloni, nego za svaku specifičnu situaciju, novi krov, novu kuću, zgradu nalazimo optimalno rješenje.

Buntovni smo jer želimo uzeti nazad ono što nam pripada – energiju, da njome sami gospodarimo i upravljamo, te da na taj naćin steknemo više slobode i neovisnosti.