USLUGE

Glavni fokus tvrtke danas je savjetovanje u sektoru obnovljivih izvora energije, kao i razvoj poslovanja, projektiranje i upravljanje projektima. Sa jednakim entuzijazmom pristupamo svakom kilovatu fotonaponskih elektrana na krovovima, kao i razvoju poslovanja novih tvrtki i poslovnih modela.

Energetska tranzicija je proces koji uključuje cijelo društvo i koji ima puno kotačića koji je pokreću. Mi želimo sudjelovati i sudjelujemo u okretanju mnogih kotačića. Smatramo da takvom širinom i sinergijom možemo dati svoj značajan doprinos promjenama u kojima se nalazimo. Svjesni smo da je svaki kilovat fotonapona na krovu, svaki kilovatsat pohrane u baterijama i svako električno vozilo iznimno važno.

Cijeli veliki sustav čine male stvari: jedan po jedan krov, električno vozilo, baterija… Malim koracima mijenjamo svijet!

Jednako kao što je važan i zakonodavni okvir, veliki proizvođači energije i funkcionalno tržište električne energije. Želimo biti i jesmo dio rješenja – naša strast za razumijevanjem cijelog procesa energetske tranzicije diktira naše djelovanje, naše znanje i opseg naših usluga.

Savjetovanje i razvoj poslovanja

U sektoru ste energetike i trebate bilo kakav savjet oko svojih projekata ili razvoja svojeg poslovanja? Trenutno savjetujemo ili zastupamo 6 značajnih tvrtki iz područja energetike.

Vođenje projekata

Imate projekt u energetici koji treba iskusan tim koji će voditi njegov razvoj ili izgradnju? To nam je jedna od najdražih aktivnosti, vidjeti kako našim radom projekt postaje stvarnost i počinje stvarati novu vrijednost u društvu.

Projektiranje i ishođenje dozvola

Projektirali smo i ishodili dozvole za preko 200 projekata, a naša najveća strast su sunčane elektrane na krovovima u kombinaciji sa dizalicama topline, baterijama i EV punionicama.

Instalacija sustava OIE

U opsegu naših usluga, osim projektiranja, nudimo i izvođenje projekata. Fotonaponi na krovovima, baterijskih sustavi, dizalice topline, punionice za vaša električna vozila – kako smo i projektanti, jako puno pažnje posvećujemo tome da sustavi budu maksimalno kvalitetno izvedeni, svjesni da vam isti moraju služiti sljedećih 15, 20, pa i više godina.

Specifične studije i analize u energetici

Analize isplativosti (feasibility studije) svih OIE projekata, programi i strategije energetske tranzicije, tehnološke, ekonomske i društvene analize tržišta energije, evaluacija i priprema zakonodavnih dokumenata… sudjelovali smo ili sami bili nositelji izrade ovakvih dokumenata u koje smo uložili sve svoje znanje u energetskom sektoru, kao i strast prema energetskoj tranziciji usred koje se nalazimo.

Savjetovanje prilikom traženja projekata i/ili investitora

Investitor ste koji traži priliku za ulaganje? Ili ste developer projekta koji traži investitora? Naša široka međunarodna mreža kontakata i klijenata je zalog za to da rješenje uvijek postoji.